משטרה

חוליית פורצים בני מיעוטים נתפסה לאחר שפרצה לבית וגנבה רכוש רב

כוחות המשטרה בעיר עצרו בסוף השבוע חוליית פורצים לאחר שפרצו לבית בעיר וחשודים בעבירות התפרצות נוספות בעת האחרונה

 

במהלך פעילות סמויה של השוטרים באשדוד בלילה שבין יום חמישי לשישי, איתרו השוטרים רכב ובו מספר חשודים שיצא מהעיר אשדוד והחל בנסיעה על כביש 7, לאחר שעל פי החשד, נוסעיו היו מעורבים בפעילות פלילית בתחומי העיר.

כוחות המשטרה שעצרו את הרכב, איתרו בתוכו רכוש רב וככל הנראה יקר ערך, ובו תכשיטים וביגוד, שעפ"י החשד נגנבו מדירה שנפרצה בעיר אשדוד.
מבירור פרטי זהותם של 4 החשודים שנעצרו ברכב, עלה, כי 3 מהם תושבי שטחים ללא אישורי שהייה בישראל, וכי הנהג הנו תושב מזרח ירושלים. כולם בגילאי 20-30.

כלל החשודים נחקרו במשטרה בחשד לעבירות ההתפרצות, שהייה בלתי חוקית והסעת שוהים בלתי חוקיים, ועלה החשד למעורבותם של חברי 'החולייה' בעבירות התפרצות נוספות שאירעו בתקופה האחרונה בתחומי העיר אשדוד.

מעצרם של החשודים הוארך בבימ"ש עד לתאריכים 3-4.8.21.

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

2 תגובות

  1. הם מרגישים שאשדוד זה בית שלהם כי באשדוד כל הטיילת מלאה בבני דודים והתושבים פוחדים לדבר. הם שומעים מוזיקה ערבית, צועקים בערבית ומטרידים נערות קטנות. איפה ביטחון של תושבים?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *