פקקים בעיר 2 19.1.17

פקקי ענק ביציאה הדרומית מהעיר עקב תאונת דרכים בצומת גן יבנה

תאונת דרכים הבוקר בצומת גן יבנה גרמה לפקקי ענק ביציאה מאשדוד

הבוקר, בשעה 06:31 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב לכיש, על תאונת דרכים בין רכב לרוכב אופנוע, בכביש 4 סמוך לצומת גן יבנה לכיוון צפון. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח אסותא באשדוד, גבר כבן 65 במצב בינוני, עם חבלות בגפיים.

תמונת ארכיון

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

תגובה אחת

  1. עצוב על התאונה , אבל למה לוקח כל כך הרבה זמן לפנות את התאונה, כל כך הרבה אנשים בפקק, איפה המשטרה אנשי חילוץ , צריך לדאוג לזה מהר כדי לשחרר את הלחץ בכביש, סיוט אחד גדול בריאות לנפגעים אם יש נקווה שלא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *