השמועה אומרת ש...

הקרבות על התפקידים בש"ס והשמות החמים מאשדוד

קרב איימים מאחורי הקלעים על המינויים החדשים, והשמות מאשדוד

בעקבות החוק הנורווגי בש"ס צפויים להיכנס 3 ח"כים חדשים, נציג העדה האתיופית הרב ברוך גזהיי מבאר שבע, נציג הקהילה הצרפתית יוסי טייב, ומ"מ ראש עיריית פ"ת אוריאל בוסו (אח של יהודה אבידן).
בעקבות המינויים, נוצר מאבק מאחורי הקלעים על האנשים שישמשו כדוברים/עוזרים, בין שלל השמות יש גם את השמות האשדודים, אחד מהם שעלה לגמר הוא חבר המועצה מטעם ש"ס ונציגו של הרב יקותיאל אבוחצירא, חיים אמסילי, שככל הנראה ישמש כעוזר של אחד הח"כים, נתי מור יוסף שהינו תושב העיר גם ואחיין של מ"מ ראש העיר אבי אמסלם ששימש עד כה כעוזר לשעבר של מספר ח"כים בש"ס וכפי הנראה בסבב הנוכחי לא ישמש כעוזר.
עוד שני תפקידי מפתח שבהם אמור לשמש איש מטעם ש"ס זה מנכ"ל הרבנות הראשית ומנכ"ל משרד הדתות, בחרושת השמות הסופית עלו השמות של החברים והשכנים לשעבר יהודה אבידן ואיציק אלחרר שימלאו את אחד מהתפקידים, עדיין לא סגור איזה תפקיד והאם זה סופי.
ימים יגידו. אנחנו נמשיך לעקוב ולעדכן!

תמונה מתוך pixabay

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *