חביביאן

כבוד לעיר: דרגת אלוף משנה הוענקה למשה חביביאן על ידי הרמטכ״ל

כבוד גדול לעיר: משה חביביאן, ראש צוות בשירות התעסוקה בעיר, קיבל אתמול דרגת אלוף משנה במילואים אשר הוענקה לו בטקס מרגש על ידי הרמטכ״ל רא״ל אביב כוכבי ועל ידי אביו

כמעט אין מי שלא מכיר את משה חביביאן משירות התעסוקה באשדוד. חביביאן אומנם לא תושב העיר אשדוד אך עבודתו כאן והיכרותו המעמיקה עם האוכלוסיה מוכרת לרבים.

אל״מ במילואים משה חביביאן, חגג 60 ב2.תחילת יוני והוא עובד במשך21 שנה בשירות התעסוקה בלשכה באשדוד. כיום, מתפקד חביביאן כראש צוות השמה. חביביאן קיבל מינוי מכובד מאוד במילואים ואתמול הוא התמנה לתפקיד מפקד חטיבת האבטחה ביחידת מגידו בזרוע האויר והחלל של חיל האויר. מינוי בכיר זה הגיע לאחר שנים ארוכות בתפקיד מג"ד 968, גדוד אבטחה קרבי בחיל האויר האחראי בין היתר על אבטחת כוחות צבא ארה"ב הפועלים בישראל. את דרגת האל"מ העניק למשה הרמטכ"ל אביב כוכבי ואביו.

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

2 תגובות

  1. ב"ה
    יישר כוח לאנשים טובים מועילים לחברה בימין קשים אילו.

    ויפה השעה לברך בבריאות ואריכות ימין ובעשייה למען הזולת והחברה.
    יישר כוח.
    חזק חזק ונתחזק.

  2. וואו אחלה משה שבעולם אין אנשים כמוהו לא מאמין שיצא לי לראות אותו ולשבת איתו בסלון עם עוגה ופיוזטי אשריך 😍😍🤩

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *