8A5626DD-B0B9-4141-BBDE-8AE63DA15210

צער גדול: ריזו רוברט תושב העיר נפטר ממחלת קורונה

בשורה קשה מבית החולים בית החולים אסותא, לפיה תושב העיר אשדוד- ריזו רוברט, בן ה-70 נפטר ממחלת הקורונה אשר בה נדבק לפני מספר ימים

הבוקר הודיעו מבית החולים, כי הרופאים נאבקים על חייו של ריזו רוברט. מוקדם יותר הערב, הודיעו מבית החולים: "בשעות האחרונות נפטר בבית החולים מטופל בשנות ה – 70 לחייו שחלה בקורונה וסבל ממחלות רקע. בית החולים הודיע כי הוא מבקש להשתתף בצער המשפחה".

בבית החולים מאושפזים 19 חולי קורונה. 8 קל, 7 בינוני אשר מקבלים תמיכה נשימתית, 4 במצב קשה מונשמים, מתוכם אפיק סויסה, בן 22, אשר מצבו קשה ויציב.

משתתפים בצער המשפחה!

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *