לאור בקשות של תושבים לממ״ק ראש העיר אבי אמסלם, הוחלט לתת פתרון בעניין מכירת החמץ ומעכשיו אפשר למכור את החמץ מהבית, דרך האינטרנט
המכירה דרך האינטרנט תתאפשר היום (שלישי), עד השעה 17:00.
למכירת חמץ – לחצו כאן
ימי הקורונה מאלצים רבים מאיתנו להיות יצירתיים ולשנות הרגלים קבועים של חיים שלמים. בעיר אשדוד, חלק בלתי נפרד מהחיים של כל אחד ואחת הוא להיות מחוץ לבית, בבית קפה ובטח במפגשים עם בני משפחה וחברים. כעת, חלא איסור על יציאה מהבתים וכל אחש נדרש לשנות הרגלים וותיקים, למען המשטרה על חיי הציבור.
נראה, כי מי שעסוק ביותר בימים אלה ולא נח לרגע, הוא דווקא ממלא מקום ראש העיר אבי אמסלם, כאשר הוא ממשיך לקבל פניות מתושבי העיר ולתת מענה לכל שאלה או בקשה.
לצד בית התמחוי שלו שפועל כל הזמן וממשיך להסיע ארוחות חמות ישירות לבתים של התושבים שזקוקים לכך, משקיע אמסלם גם במתן מענה דתי כמעט לכל סוגיה.
לאחר שהתבשרנו על המיזם המשותף של אמסלם עם הרב אבי דרעי, בעניין עריכת אזכרות וקריאת קדיש אישי בהתאם לבקשת משפחות ועקב האיסור לצאת מהבית, כעת אנו מתבשרים על פרויקט נוסף שייתן מענה לרבים מתושבי העיר.
מכירת החמץ הינו מנהג אשר אותו נוהגים לבצע לפני חג הפסח. האיסור המפורש לצאת מהבתים הוביל אמסלם, באישור הרבנים הראשיים, לתת מענה דתי וטוב לכל מצווה ובכללן גם מכירת החמץ לקראת חג הפסח.
מוכרים את החמץ בלי לצאת מהבית!
במחלקת פניות הציבור של ש"ס אשדוד, בראשות אבי אמסלם משיקים שירות מיוחד של מכירת חמץ מהבית באישור רבנים ומורי הוראה שליט"א טקס המכירה יתקיים במעמד ובנשיאות מר״ן בעל הילקוט יוסף הראשון לציון הרב יצחק יוסף שליט"א הרב הראשי לישראל
למכירת החמץ לחצו כאן ->












