פסטיבל הבירה

פמליית ראש העיר הולכת ומצטמקת

אתמול (רביעי), במסגרת פסטיבל הבירה, הגיע ראש העיר יחיאל לסרי וממלא מקומו לפסטיבל, כאשר ניתן להסיק, כי המטרה הייתה להתחבר לקהל הנוכחים בפסטיבל

ההגעה לפסטיבל הבירה הינה החלטה נכונה ומבורכת, שכן איזו עוד הזדמנות יש לראש העיר להיפגש עם קהל מגוון, גדול במקום אחד לא צפוף במיוחד? בטרם נכנסו ראש העיר ופמלייתו, הפריחו בלונים באוויר, כמעין הבעת משאלה כלשהי (לא קשה לנחש מהי). את תשומת לבנו הסבה כמות הנוכחים בפמליית ראש העיר, אם אפשר לקרוא לכמות של 15 עד 20 איש פמליה. חלק מהנוכחים הם עובדי עירייה בהווה, על אף האיסור המפורש של היועץ המשפטי לממשלה על עיסוק פוליטי של עובדי עירייה, בייחוד בזמן בחירות.

האם זו התמיכה הקרובה לה זוכה ראש העיר? פמליה, אשר לאורך השנים הלכה והצטמקה, עד שהגיעה לרגע האמת, חודשיים לפני הבחירות, לכמות קטנה במיוחד של אנשים, אשר מתוכם רבים הם עובדי עירייה. היתכן? בשנים עברו, השתדלו להקיף את ראש העיר כמות גדולה הרבה יותר של אנשים, אשר עם הזמן נעלמו כלא היו או העדיפו להצניע את תמיכתם בו, בשל ההד הציבורי השלילי התומך בהחלפת השלטון

עוד שמנו לב, כי מעטים ניגשו לראש העיר לשוחח או ללחוץ את ידו וזה בשל אותה הפמליה שהתמידה להקיף אותו מכל עבר ולא לאפשר לאיש לפרו את 'חומת המגן' האנושית שסבבה אותו.

האם המטרה של ראש העיר הייתה להגיע ולפגוש את תושבי העיר ולשוחח עמם? או שמא מטרתו הייתה להציג נוכחות בפסטיבל הבירה ותו לא?

 

אהוד בנאי מתוך הופעה עם כנסיית השכל אתמול בעיר:

בלתי אפשרי יהיה להתעלם מהפוסט, אשר העלה הבוקר אל זריהן, אב לילד בחינוך המיוחד, אשר הקים אוהל מחאה בחזית בניין העירייה ועד לרגעים אלו לא קיבל לדעתו מענה הולם לשיבוץ לגן אשר יענה על צרכיו המיוחדים של בנו:

 

 

 

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *