סימן שאלה ללא זכויות

גלעד שרון – ביקר או לא ביקר אצל ג'קי בן זקן?

אתמול, בשעת אחר הצהריים בסמוך למטה הבחירות של יחיאל לסרי, נצפו משוחחים ביניהם אשר נהון – מנהל מטה הבחירות של לסרי וגלעד שרון – בנו הצעיר של ראש הממשלה המנוח אריאל שרון ז"ל ואח של עומרי, חבר כנסת לשעבר

מטה הבחירות של לסרי נמצא למרגלות בניין הסי-פורט, אשר באחת הקומות הגבוהות בו, ממוקמים משרדיו של ג'קי בן זקן. האם הסמיכות היא רק במקרה? גם בבחירות הקודמות ב-2013, מוקם מטה הבחירות בקומה התחתונה של בניין זה.

שיחה של מערכת 'אשדוד היום' עם אשר נהון:

ש: יש מצב אתה עכשיו עם גלעד שרון אצל ג'קי במשרדים?

ת:כן הייתי איתו..

ש:הוא הולך להביע תמיכה בלסרי?

ת:צריך לשאול אותו…הוא מפרגן ליחיאל ברמות גבוהות…

ש: לא צילמתם סרטון תמיכה?

ת: ישבתי איתם בדיוק 15 דקות בעניין הליכוד וחזרתי למטה.

שוחחנו גם עם גלעד שרון, במטרה להבין ממנו – הייתה פגישה או לא הייתה?

ש: אהלן גלעד, ערב טוב. תוכל לספר לנו,בבקשה, על ביקורך היום בעיר?

ת: ערב טוב תמי, באתי לאשדוד כדי להביע תמיכה ביחיאל לסרי, ראש עיר מעולה, איש ראוי, וחבר טוב. אני מאחל לאשדוד עוד הרבה שנים מוצלחות עם יחיאל.

ש: תהיה מעוניין לפרט על פגישתך עם איש העסקים בן זקן?

ת: לא נפגשנו.

 

יצאנו די מבולבלים מהסיפור – הייתה פגישה עם בן זקן או לא הייתה? בכל אופן, ההתכתבויות מובאות כאן לשיפוטכם במלואן. מערכת 'אשדוד היום' החליטה לצנזר את שיחת הטלפון עם גלעד שרון ולהותיר לשיפוט הציבור את ההתנהלות כפי שהיא משתקפת מהדברים הכתובים.

האם גלעד שרון חי באשדוד אי פעם? ככל הידוע לנו – לא. אם כך, מדוע הוא מוצא לנכון להמליץ לתושבי העיר על ראש עיר זה או אחר? כיצד אדם שאיננו מתגורר בעיר דרך קבע, לא נמנה על תושביה, וילדיו לא מתחנכים בחינוך המקומי, יכול להביע את עמדתו על אדם זה או אחר המתאים לראשות העיר? בחירת ראש עיר מוטלת על תושבי העיר ורק עליהם. הם יודעים מה חיובי אצל כל מועמד ומה פחות ולפי זה מחליטים לבחור במי להצביע ביום הבוחר. התערבות של אנשים מחוץ לעיר, יהיו בכירים אשר יהיו, מותירים בתושבי העיר תחושת זרות והעמקה של החסרונות, שהרי עיקר הטענות של תושבי העיר כלפי ראש העיר היא העובדה, שראש העיר החליט לסגור את לשכתו בפני התושבים 'הפשוטים'. היתכן שהוא מוצא זמן לטפח קשרים עם תושבי חוץ, בזמן שלתושבי עירו אין לו פנאי? או לכל הפחות,אין ימי קבלת קהל מוסדרים?

נציין, כי ג'קי בן זקן השתחרר מהכלא רק לפני מספר חודשים בשל עבירת הרצת מניות.

 

 

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *