צילום יוסי זמיר הצגה 16.6.18 לאומית אלון חסן

יואב שמחי/יו"ר ההסתדרות הלאומית לאלון חסן: "רוץ לראשות העיר אשדוד. התושבים זקוקים לך"

אתמול בערב (מוצ"ש), ערכה ההסתדרות הלאומית, בראשות מר יואב שמחי, אירוע רחב מימדים במשכן לאומנויות הבמה באשדוד, אשר כלל הצגה שהכרטיסים בעבורה אזלו בתוך שעות ספורות

ההסתדרות הלאומית – שחר של יום חדש?

נדמה, כי ההסתדרות הלאומית פורשת כנפיים בעיר אשדוד וכהוכחה ניצחת לכך, הנוכחות המלאה עד אפס מקום כולל ביציע, בהצגה מטעם ההסתדרות הלאומית לעובדיה. איש המפתח בעיר אשדוד מבחינת ייצוג עובדים – מר אלון חסן – נכח באירוע והביע תמיכה מלאה בהסתדרות הלאומית. זה כבר לא סוד, שחסן קרא לעובדי הנמל, לפני מספר חודשים, לעבור לייצוג בהסתדרות הלאומית, לאחר שבכללית, לדעתו, לא הצליחו להשיג תנאים נאותים לעובדי הנמל או במילים אחרות, מכובסות פחות, "לא סיפקו את הסחורה".

מנחה הערב היה מר ציון לנקרי – יו"ר הפורום החברתי לצד ההסתדרות הלאומית – פעיל ליכוד מוביל אשר הגיע אלינו ישירות מנהריה וזכה לתודות גדולות מחבר הכנסת מיקי זוהר ומיו"ר ההסתדרות הלאומית מר יואב שמחי.

מימין: לנקרי; משמאל: שמחי.

חה"כ מיקי זוהר ושמחי – שותפים לדרך

חה"כ מיקי זוהר הגיע ביחד עם רעייתו ובירך את הנוכחים. להלן חלק מדבריו אמש: "יואב שמחי, יו"ר ההסתדרות הלאומית, הוא שותף אמיתי לשמירה על זכויות עובדים. הוא שותף מלא בחקיקה ואני שמח לעבוד איתך, אתה חבר ושותף לדרך. בעזרת השם, נמשיך לעשות ולהצליח". 

יואב שמחי, יו"ר ההסתדרות הלאומית עלה לברך וקרץ גבוה מאוד: "אשדוד נבחרה למקום האירוע הזה ולא בכדי. לפני 10 שנים כאשר התמודדתי ליוR ההסתדרות, הכרתי את חברתי ציונה (אליאש)- מנהלת מחוז דרום ומכאן התחלתי. לכן, חשוב היה לי לחזור למקום שממנו צמחתי והצלחתי. אני בטוח שנעשה ביחד דברים טובים למען העובדים".

בהמשך דבריו, הזמין שמחי את הקהל למחוא כפיים לאלון חסן, שמצדו הפגין פרגון רחב ואמר:

"חסן עמד כחומה בצורה כנגד הניסיון למכור את נמל אשדוד. בדרך נס, קרה דבר ואלון זוכה זיכוי מוחלט בכל סעיפי האישום. יש פה מקרה מאוד מיוחד. אשדוד היא עיר מעורבים של חילונים וחרדים וחשוב לשמור על החופש משני הצדדים. אני מציע לחסן לעבור שלב ובעת מחלוקת ציבורית הקיימת בעיר אשדוד, אני מציע לך לרוץ לראשות העיר. אתה ראוי לזה וקח את זה בחשבון".

לא בטוח ששמחי, בדבריו, הבין את גודל האמירה שלו אך מה שבטוח הוא, ששמחי מבין את רחשי לב העם האשדודי מבלי להתגורר כאן וניתן להניח, כי ההצעה, גם אם הפעם לא תצא אל הפועל, שרירה וקיימת על שולחנו של חסן תמיד.

 

צילום: יוסי זמיר

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *