פיצוץ עז החריד לפנות בוקר את רחוב יצחק שדה בבת ים לאחר שעל פי החשד רימון רסס הושלך לעבר לובי של בניין מגורים. שוטרי תחנת בת ים, בסיוע שוטרי תחנת אשדוד, פתחו במצוד מהיר שהוביל למעצרם של שלושה חשודים זמן קצר לאחר האירוע| אשדוד היום
דרמה לילית בבת ים. סמוך לשעה 03:00 לפנות בוקר התקבל דיווח במוקד 100 של המשטרה על קול פיצוץ עז שנשמע ברחוב יצחק שדה בעיר. כוחות גדולים של משטרת תחנת בת ים, יחד עם חבלני משטרת מחוז תל אביב, הגיעו במהירות לזירה והחלו בסריקות, איסוף ממצאים וגביית עדויות במטרה להתחקות אחר החשודים.
מהבדיקה הראשונית עולה, כי רימון רסס הושלך לעבר לובי של בניין מגורים, התפוצץ וגרם לנזק במתחם הכניסה לבניין. לא דווח על נפגעים.


במקביל לפעולות החקירה, נפרסו כוחות משטרה לאורך צירי המילוט. במהלך הסריקות, שהתרחבו לכיוון דרום הארץ, איתרו שוטרי תחנת אשדוד רכב שעל פי החשד נמלט מזירת האירוע. ברכב נעצרו שלושה חשודים, בני 17, 31 ו-33, תושבי הדרום.
החשודים הועברו לחקירה בתחנת בת ים, והמשטרה צפויה לבקש היום מבית המשפט להאריך את מעצרם בהתאם להתקדמות החקירה.
במשטרה ממשיכים לבחון את נסיבות האירוע ואת הרקע להשלכת רימון הרסס, לצד איסוף ראיות וממצאים נוספים.








