C479CB79-A161-477A-997B-56A6F95327D8

במעמד רבנים, אישי ציבור ותושבי העיר: הכנסת ספר תורה מרגשת בבית משפחת מוריוסף

ראש העיר ד״ר יחיאל לסרי השתתף במעמד החגיגי יחד עם אנשי עסקים, חברים ובני משפחה, באירוע הכנסת ספר תורה מרגש בביתו של אורי מוריוסף

ערב מרגש ומלא קדושה התקיים באשדוד עם מעמד הכנסת ספר תורה לביתו של אורי מוריוסף, באירוע חגיגי ומרשים שאיגד סביבו בני משפחה, חברים, אנשי ציבור ותושבים רבים שבאו לקחת חלק בשמחה הגדולה.

את המעמד כיבדו בנוכחותם ראש העיר ד״ר יחיאל לסרי, ג׳ק ברגיל, ג׳ו אסרף, לצד מכובדים רבים נוספים, רבנים, בני קהילה ותושבים שהגיעו לברך ולהשתתף ברגע המיוחד.

האירוע נפתח בכתיבת האותיות האחרונות בספר התורה ולאחר מכן יצאה תהלוכה חגיגית ומלאת שמחה ברחובות העיר, בליווי שירה, ריקודים וכלי נגינה. המשתתפים ליוו את ספר התורה בהתרגשות גדולה עד להכנסתו לבית המשפחה, שם נערכה תפילה חגיגית וסעודת מצווה.

במהלך הערב בירכו המשתתפים את משפחת מוריוסף על המעמד המיוחד והדגישו את החשיבות של אחדות ישראל, שמירה על המסורת וחיזוק ערכי היהדות והקהילה בעיר אשדוד.

ראש העיר ד״ר יחיאל לסרי בירך את המשפחה וציין כי ״הכנסת ספר תורה היא רגע מרגש שמחבר בין דורות, בין מסורת לקהילה ובין ערכי האמונה והאחדות שמלווים את עם ישראל לאורך השנים״.

האירוע הסתיים באווירה חגיגית ומרוממת, כאשר המשתתפים ממשיכים גם בשעה זו בשירה ובריקודים אל תוך הלילה, תוך תחושת קדושה, שמחה ואחדות קהילתית מיוחדת.

תמונות בהתאם לסע׳ 27א לחוק ז״י

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *