a160e608-f22e-4c0d-94d6-f01b7a8451b1

לקראת ל”ג בעומר: המשטרה מגבירה אכיפה באשדוד נגד אלימות בני נוער

מחלק הנוער בתחנת אשדוד פועלת במבצע ממוקד למניעת אלימות, ונדליזם ושימוש באלכוהול וסמים• לצד פעילות הסברתית בבתי הספר

בצל העלייה באירועי אלימות בקרב צעירים ברחבי הארץ ובמסגרת מבצע ארצי בהנחיית מפכ”ל המשטרה, מגבירה משטרת ישראל את פעילותה גם באשדוד, עם דגש מיוחד על בני הנוער.

במוקד הפעילות עומדת מחלק הנוער בתחנת אשדוד, הפועלת בימים אלה באופן אינטנסיבי למיגור תופעות של אלימות, ונדליזם ושימוש בחומרים אסורים. לקראת אירועי ל”ג בעומר, נערכים הכוחות לפריסה רחבה ברחבי העיר, תוך מיקוד באזורים המועדים לפורענות ובמוקדי בילוי מרכזיים של צעירים.

הפעילות כוללת נוכחות משטרתית מוגברת, סיורים יזומים, אכיפה בשטח לצד פעולות מניעה שמטרתן לצמצם חיכוכים ולהקדים תרופה למכה. במשטרה מדגישים כי מדובר בשילוב בין יד קשה נגד עבירות לבין גישה מניעתית שמבקשת לטפל בשורש הבעיה.

במקביל לאכיפה, פועלים שוטרי מחלק הנוער גם בזירה החינוכית. במסגרת זו מתקיימות פעילויות הסברה בבתי הספר בעיר, בשיתוף גורמי חינוך, במטרה להעלות מודעות לסיכונים הכרוכים באלימות, צריכת אלכוהול ושימוש בסמים. במהלך המפגשים נחשפים התלמידים גם למקרים חמורים שאירעו לאחרונה, מתוך מטרה לחדד את ההשלכות האישיות והחברתיות של התנהגויות מסוכנות.

במשטרה מדגישים, כי פעילות מחלק הנוער נמשכת סביב השעון, מתוך מחויבות לשמירה על ביטחונם של בני הנוער ועל תחושת הביטחון של כלל התושבים. לצד זאת, מציינים כי שיתוף פעולה מצד ההורים, מערכת החינוך והקהילה הוא מרכיב קריטי בהצלחת המאבק בתופעות השליליות.

המסר ברור: לקראת ימי המדורות והחופשות, המשטרה נערכת לא רק לאכיפה, אלא גם ליצירת מרחב בטוח יותר עבור בני הנוער בעיר.

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *