9029da43-1ee8-4cd3-9b7d-91d7ef957f74

השוטרים המצטיינים של מרחב לכיש

טקס מצטייני יום העצמאות תשפ״ו של משטרת ישראל במרחב לכיש

היום התקיים טקס מצטייני יום העצמאות של מרחב לכיש, בצל תקופה רגישה ומאתגרת. הטקס נערך במעמד מפקד המחוז הדרומי ניצב חיים בובליל, מפקד מרחב לכיש נצ״מ אליהו שמול, מפקד מרחב נגב תנ"צ אמיר קליין, מפקד מרחב רותם נצ"מ ששי שלמה, רב המחוז רפ״ק ראובן כמיל, סגל הפיקוד הבכיר, קצינים, מפקדים, שוטרים, מתנדבים, משפחות שכולות ונכבדים נוספים.

במהלך הטקס הוענקו דרגות לשוטרים ולקצינים מצטיינים מכלל תחנות ויחידות המרחב, כאות הוקרה והערכה על מקצועיותם, מסירותם ותרומתם המשמעותית לביטחון התושבים ולפעילות המבצעית השוטפת, זאת לצד ההתמודדות עם אתגרי התקופה.

*מפקד המחוז הדרומי, ניצב חיים בובליל בירך את המצטיינים:*
"מזל טוב לכל מקבלי הדרגות והמצטיינים. יום העצמאות הוא יום שבו אנו עוצרים לרגע כדי לחלוק כבוד והערכה לשוטרות ולשוטרים הפועלים בלב העשייה, יום חג למדינה אך גם כזה שמזכיר את המחיר הכבד הכרוך בשירות במשטרת ישראל. אנו מרכינים ראש לזכר הנופלים, ומורשתם מחייבת אותנו להמשיך לפעול בנחישות למען ביטחון הציבור.
בשנה האחרונה פעלו כלל השוטרים יחד מול אתגרים ביטחוניים ופליליים מורכבים, תוך עבודה יומיומית ועמידה איתנה בכל זירה. ההצטיינות שאנו מציינים היום אינה רק מקצועיות, אלא תוצר של התמדה, מחויבות וערכים והיא נשענת גם על בני המשפחות התומכים שמאפשרים את העשייה.
אני גאה בכולכם אתם הלב הפועם של המחוז הדרומי. המשיכו להיות מגדל אור בשגרה ובחירום, ולהוביל במקצועיות, באחריות ובשליחות. חג עצמאות שמח".

*מפקד מרחב לכיש, נצ״מ אליהו שמול הוסיף:*
"יום העצמאות השנה מתקיים בתקופה מאתגרת ומורכבת, שבה החברה הישראלית כולה נדרשת לחוסן לאומי, לאחדות ולרוח תקומה. שוטרי מרחב לכיש עומדים בחזית העשייה, פועלים במסירות ובנחישות למען ביטחון הציבור, תוך התמודדות יומיומית עם מציאות ביטחונית ורגשית לא פשוטה.
בתוך כך, אנו נושאים עמנו את זכר המשפחות השכולות והנופלים, שמורשתם מחייבת אותנו להמשיך לפעול באחריות, ברגישות ובשליחות.
אני גאה בשוטרות ובשוטרים, במפקדים ובמתנדבים, המגלים חוסן, מנהיגות ורוח תקומה, וממשיכים לחזק את תחושת הביטחון של תושבי המרחב. יחד נמשיך לפעול בנחישות, מתוך אחריות לאומית וכבוד למורשת הנופלים, למען חברה בטוחה וחזקה יותר".

מצ"ב תמונות מהטקס
קרדיט: דוברות המשטרה

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *