״תזמורת הזעזוע״, שעלולה להיראות בקלות רבה מדי, די מתוזמנת ומתוזמרת של ראש העיר יחיאל לסרי וסגניו, מעוררת פליאה לעניין כתובת אחת, ממנה בחרו להזדעזע כולם, בזה אחר זה. האם מישהו מנסה לפלג בין תושבי העיר? מדוע ראש העיר לא בודק באחת מ-900 המצלמות העירוניות האם ניתן לתפוס את מרסס הגרפיטי? ובכלל, בעיר שבה ראש העיר לא מזדעזע מפדופילים במוסדות החינוך בעיר שתוקפים ילדים, מהפקקים מדי בוקר וערב, המחסור בחניות, השחתת שלטי בחירות/נשים שאינם שלו, יוקר הדיור, מחסור בעבודות היי-טק, מחסור בחניות חינם לתושבי העיר ועוד…. לפתע כתובת גרפיטי אחת מקפיצה את כל הקומה החמישית של עיריית אשדוד. מה הולך פה? | טור דעה מאת: אשדוד היום
בשעות האחרונות, בזה אחר זה ובתזמור העלול להראות, לכאורה, מתוכנן מראש, יצאו סגני ראש העיר החרדים כנגד ריסוס כתובת גרפיטי ברובע ג׳. הכתובת, אכן מזעזעת, של צלב קרס, יכולה היתה בקלות לקבל טיפול הולם ומיידי מאנשי מנהל התפעול ולחסוך ממרבית הציבור, שכלל לא נחשף לכתובת, את הדיבור על הנושא. במקום זה, החליטו הסגנים החרדים, משום מה, להביע שאת נפש מהמראה הקשה ומיד לאחריהם, הצטרף ראש העיר יחיאל לסרי.
מה המטרה של הבעת הזעזוע הפומבית הזאת? ובכלל, בעיר בה קולם של הסגנים כמעט שלא נשמע בנושאים מהותיים, לפתע קול זעזוע מכתובת גרפיטי בודדה, מוציאה את כולם החוצה? האם מישהו מנסה לפלג בין תושבי העיר? האם מנסים להתסיס את הציבור בעיר? מי מוביל את ההתנהלות? ומה מטרתה?
נציין, כי לאחרונה, פנינו בשאילתא לראש העיר לעניין פדופילים הממצאים במוסדות החינוך בבתי ספר בעיר אשדוד ואף מוגשים כנגדם כתבי אישום, בבקשה לקבל אמירה בנושא. ראש העיר בחר לשתוק שתיקה מוחלטת בנושא ולא הביע שאת נפש מעצם נוכחותם במוסדות החינוך. ראש העיר אף לא פירט מה התכנית שלו או של העירייה למנוע הישנות הצבת פדופילים בעתיד במוסדות החינוך וניסה, ככל יכולתו, להתעלם מהנושא לחלוטין כאשר לא פרסם מילה בנושא מטעמו.

גם השער של העיתון אשדוד היום מתאריך 24/1/25, הכולל כתבה מפורטת בנושא ותיאורים גרפיים קשים של פדופיליה במוסדות החינוך, לא גרמה לראש העיר לפצות את פיו והוא מילא פיו מים בנושא.
אם כך, מדוע דווקא לעניין כתובת גרפיטי אחת בודדה ברובע ג׳, מחליט ראש העיר דווקא כן לדבר? מה הסיבות? מוזמנים להשיב לנו בתגובות בסוף הכתבה.

להלן ״פוסט הזעזוע״ של ראש העיר:

תמונות בהתאם לסעיף 27א לחוק ז״י.

תגובה אחת
מצב שרהע 🌀? ? ?