שבועות בלבן: טירמיסו ללא גלוטן

לקראת שבועות, המותג הבינלאומי המוביל ללא גלוטן  "שייר" מציע מתכון קל ופשוט להכנה –  טירמיסו פטל ללא גלוטן וחיטה

לקראת הביכורים, המותג הבינלאומי המוביל ללא גלוטן  "שייר" מציע לכם גרסה חדשה ונטולת גלוטן של הקינוח האיטלקי המפורסם: עוגיות ספוג קלאסיות וקרם מסקרפונה. טעים בציפוי פטל מתוק וריחני ושבבי שוקולד מביאים תוספת פירותית ומתוקה לשולחן שלך!

 

המרכיבים:
1 חבילה של עוגיות ספוג (Savoiardi) של שייר Schar
300 ג' פטל
100 ג' סוכר
250 ג' גבינת מסקרפונה
250 ג' גבינת ריקוטה דלת שומן
200 ג' גלידה
1 מקלון וניל

או

סוכר וניל בורבון
100 ג' שבבי שוקולד

 

אופן ההכנה:

·        הנח שכבה של עוגיות ספוג על מגש אפייה. השאר מעט פטל בצד לצורך קישוט, רסק את
היתר והנח על גבי עוגיות הספוג.

·        ערבב את גבינת המסקרפונה, הגבינה הלבנה דלת השומן, הסוכר ומקלון הווניל.

·        הקצף את הקרם עד שהוא יציב וקפל אל תוך  התערובת יחד עם 70 ג' שוקולד קצוץ.

·        מזוג את הקרם על הפטל. קרר במשך 3 שעות או במשך הלילה.

·        קשט עם הפטל הנותר ושבבי השוקולד טרם ההגשה.

צילום: יח"צ

חג שבועות שמח!

 

 

 

אולי תתעניין ב...

האם תושבי אשדוד שומרים על לחץ אוויר תקין בצמיגים?

מתנדבי עמותת אור ירוק בבדיקה לקראת החורף: האם תושבי אשדוד וסביבתה שומרים על לחץ אוויר …

שינוי גודל גופנים