הסטוריז של אשדוד היום

העלה סטורי

פותחים את הקיץ עם מתכון מפנק: רביולי גבינות שמש

פותחים את הקיץ עם "פסטה ריקו": חברת "פסטה ריקו" מגישה מתכון קייצי ומפנק לרגל הקיץ: רביולי גבינות שמש

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה ואיכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל הקיץ והחופש הגדול מתכון של רביולי גבינות עשיר ומפנק, עם טוויסט של פירורי עגבניות מיובשות. השימוש במנה ברביולי גבינות איכותי מבית "פסטה ריקו", עשוי מ-100% קמח דורום וגבינות איכותיות: ריקוטה, מסקרפונה וגראנה פדנו, מנה קלאסית שלא תוכלו להפסיק לאכול. המנה קלה ומהירה להכנה, ביס אחד ואתם באיטליה!

קיץ טעים ומהנה!

מצרכים (לכ-4 מנות)

1 חבילת רביולי גבינות של "פסטה ריקו" 100% קמח דורום

כף חמאה

כף שמן זית

1/4 כפית מלח, פלפל, אגוז מוסקט

לפירורי לחם מתובלים: 

1/2 כוס פירורי לחם

1/4 כוס ממרח עגבניות מיובשות

אופן ההכנה:

1. מרתיחים בסיר גדול מים מומלחים עד לרתיחה מלאה ומבשלים את הרביולי במשך כשתי דקות.

2. במחבת ממיסים כף חמאה עם שמן זית. מוסיפים מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים מעט ממי הבישול של הרביולי (כף) למחבת של החמאה המומסת ומאחדים את רוטב החמאה יחד עם הרביולי. 

3. להכנת פירורי הלחם המתובלים: במחבת מפזרים פירורי לחם וממרח עגבניות מיובשות, מערבבים היטב עד לאיחוד הממרח ופירורי הלחם. 

4. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם פירורי העגבניות המיובשות ופרמז’ן מגורד.

קרדיט צילום: אסף אמברם

אולי תתעניין ב...

הלב נשבר: הלכה לעולמה שחף אפרת פלד

שחף האהובה על כל מי שזכה להכירה הלכה לעולמה היום והיא רק בת 50 שחף …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.