עוגת תפוזים גבוהה בסיר הפלא של מור זנודה

מור זנודה המוכשרת, תושבת העיר, מעלה ריר אצל רבים מאיתנו מדי שבוע, עת היא מעלה לעמוד הפייסבוק שלה צילומים של עוגות אותן היא אופה באהבה רבה.

מור שיתפה אותנו במתכון חלומי שלה לעוגת תפוזים רכה ונימוחה. הצלחה מובטחת. את העוגה הזאת, אופים בתוך סיר פלא מיוחד, שמונע מהעוגה "לצנוח" למטה.

מצרכים:

6 ביצים

2 כוסות סוכר

כוס שמן

כוס וחצי מיץ תפוזים

גרידת קליפת תפוז מתפוז אחד (רק אם רוצים)

2.5 כוסות קמח תופח

2 סוכר ווניל

אופן ההכנה:

להקציף חלמונים עם כוס סוכר, להוסיף סוכר ווניל ושמן, להוסיף בהדרגה קמח ומיץ תפוזים.

בקערה נפרדת – מקציפים חלבונים ולהוסיף סוכר.

מאחדים את החלבונים לקערה הראשונה של החלמונים בתנועת קיפול עדניה, מעבירים את הבלילה לסיר גבוה (סיר הפלא) ואופים בתנור למשך שעה על חום 170 מעלות.

אולי תתעניין ב...

נמל אשדוד: מפגש היסטורי של מנהלי העבודה לדורותיהם

חברת נמל אשדוד קיימה בשבוע שעבר מפגש ייחודי של מנהלי העבודה בנמל לדורותיו. במפגש החגיגי …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

שינוי גודל גופנים