דף הבית > אוכל וקינוחים > עוגת תפוזים גבוהה בסיר הפלא של מור זנודה

עוגת תפוזים גבוהה בסיר הפלא של מור זנודה

מור זנודה המוכשרת, תושבת העיר, מעלה ריר אצל רבים מאיתנו מדי שבוע, עת היא מעלה לעמוד הפייסבוק שלה צילומים של עוגות אותן היא אופה באהבה רבה.

מור שיתפה אותנו במתכון חלומי שלה לעוגת תפוזים רכה ונימוחה. הצלחה מובטחת. את העוגה הזאת, אופים בתוך סיר פלא מיוחד, שמונע מהעוגה "לצנוח" למטה.

מצרכים:

6 ביצים

2 כוסות סוכר

כוס שמן

כוס וחצי מיץ תפוזים

גרידת קליפת תפוז מתפוז אחד (רק אם רוצים)

2.5 כוסות קמח תופח

2 סוכר ווניל

אופן ההכנה:

להקציף חלמונים עם כוס סוכר, להוסיף סוכר ווניל ושמן, להוסיף בהדרגה קמח ומיץ תפוזים.

בקערה נפרדת – מקציפים חלבונים ולהוסיף סוכר.

מאחדים את החלבונים לקערה הראשונה של החלמונים בתנועת קיפול עדניה, מעבירים את הבלילה לסיר גבוה (סיר הפלא) ואופים בתנור למשך שעה על חום 170 מעלות.

בדוק גם...

האשדודים הראשונים: מחלקת היולדות נפתחה בבית החולים בעיר

היסטוריה באשדוד: לידה ראשונה באסותא. מהיום, לא צריכים להרחיק לבתי החולים מחוץ לעיר וכאן, ממש …

שינוי גודל גופנים