עוגת קרמבו מושלמת של אורית כהן

אורית כהן ממשיכה לפנק אותנו במתכונים מעולים שתמיד מצליחים.

כל משפחה צריכה מתכון מעולה לעוגה מפנקת לשבת, יום הולדת או סתם להתפנק בלי שום סיבה מיוחדת.

עוגת קרמבו שכולם אוהבים. זה המתכון שלנו לכבוד שבת וט"ו בשבט גם יחד-

 

עוגת קרמבו

מצרכים

לתחתית:

  • 5 ביצים
  • פודינג שוקולד
  • 1/4 כוס סוכר

לקצפת:

  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב

לציפוי שוקולד:

  • 150 גר' שוקולד מריר
  • 100 מל' שמנת מתוקה

אופן ההכנה

תחתית:
מערבבים בקערה חלמונים ופודינג שוקולד.
מקציפים חלבונים יחד עם סוכר לקצף נוקשה.
מערבבים את הקצף שהתקבל בתנועות קיפול עדינות יחד עם תערובת השוקולד.
מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית בינונית או עגולה בקוטר 24-26 ואופים בחום של 170 מעלות בתנור שחומם מראש עד שהעוגה אפויה (כשקיסם שמחדירים לבצק יוצא יבש). מצננים.
קצפת:
מקציפים את חומרי הקצפת ומצפים את העוגה.
גנאש:
ממיסים את השוקולד והשמנת מתוקה בכלי מתאים במיקרוגל, מערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס ומתקבל ציפוי חלק.
מצפים את העוגה ומקררים מינימום 6 שעות במקרר.

 

 

אולי תתעניין ב...

רוכב אופניים חשמליים נפצע קל בתאונה

מתנדבי רפואת חירום של איחוד הצלה מסניף אשדוד הוזעקו לרחוב אחיעזר באשדוד בעקבות דיווח שהגיע …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

שינוי גודל גופנים