עוגת גבינה ופירורים ביתית ומדהימה של אורית כהן

 

אורית כהן המקסימה, שיתפה אותנו בעוגת גבינה ופירורים שהיא נוהגת לאפות רק כשיש לה מצב רוח טוב.

השבוע, היה לה מצב רוח ממש טוב ולכן החליטה לשתף את כולנו במתכון שתמיד מצליח וטעים.

עוגת גבינה ופירורים – המתכון

בסיס:

1.5 כוסות קמח

1/3 כוס סוכר

1 אבקת אפייה

150 גרם חמאה

2 חלמונים

יש לערבב את כל המרכיבים יחדיו. 2/3 מהבצק, יש לרדד בתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ ולאפות כ-20 – 30 דקות עד להזהבה.

את 1/3 הבצק הנותר, יש לאפות בנפרד ולפורר לפירורים.

הקרם:

2 שמנת מתוקה

1 פודינג ווניל

1/2 כוס סוכר

יש להקציף יחד את החומרים ולאחר ההקצפה להוסיף 500 גר' גבינה לבנה 5% בתנועות קיפול עדינות.

לאחר שבסיס העוגה התקרר, יש למרוח עליו את הקרם ולפזר מעל את הפירורים.

יש לקרר לפני ההגשה ולשמור היטב עד שהאורחים יגיעו…

שבת שלום!

שיש פאר

אולי תתעניין ב...

עדכון סופי: לאור המצב ביום שלישי לא יתקיימו לימודים בכל מוסדות החינוך באשדוד

לאור ההסלמה בדרום הארץ הוחלט באופן סופי שלא לקיים לימודים באשדוד בהודעה רשמית שיצאה מעיריית …

שינוי גודל גופנים