עוגת גבינה ופירורים ביתית ומדהימה של אורית כהן

 

אורית כהן המקסימה, שיתפה אותנו בעוגת גבינה ופירורים שהיא נוהגת לאפות רק כשיש לה מצב רוח טוב.

השבוע, היה לה מצב רוח ממש טוב ולכן החליטה לשתף את כולנו במתכון שתמיד מצליח וטעים.

עוגת גבינה ופירורים – המתכון

בסיס:

1.5 כוסות קמח

1/3 כוס סוכר

1 אבקת אפייה

150 גרם חמאה

2 חלמונים

יש לערבב את כל המרכיבים יחדיו. 2/3 מהבצק, יש לרדד בתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ ולאפות כ-20 – 30 דקות עד להזהבה.

את 1/3 הבצק הנותר, יש לאפות בנפרד ולפורר לפירורים.

הקרם:

2 שמנת מתוקה

1 פודינג ווניל

1/2 כוס סוכר

יש להקציף יחד את החומרים ולאחר ההקצפה להוסיף 500 גר' גבינה לבנה 5% בתנועות קיפול עדינות.

לאחר שבסיס העוגה התקרר, יש למרוח עליו את הקרם ולפזר מעל את הפירורים.

יש לקרר לפני ההגשה ולשמור היטב עד שהאורחים יגיעו…

שבת שלום!

אולי תתעניין ב...

דקירות:בן 23 פונה לבית החולים. הרקע נבדק

בשעה האחרונה, ממרפאת בטרם ברח' חנה סנש, פונה בן 23 כשהוא דקור במצב קשה לביה"ח …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

שינוי גודל גופנים