עוגת גבינה ואוריאו עם טעם של עוד

מור זנודה המומחית שלנו, מלמדת אותנו השבוע להכין עוגה שבקלות ניתן לשנות את שמה ל״טעם של עוד״.

עוגת גבינה אוראו

לתבנית 24
לבסיס-
חבילת עוגיות אוראו (16 עוגיות )
50 גרם חמאה מומסת
לבלילה –
150 גרם שוקולד לבן שבור
1/2 כוס חלב
25 גרם חמאה
1 גבינת שמנת ( מסקרפונה/ נפוליאון)
1 גבינה לבנה 5%
1 אינסטנט פודינג וניל
2 שמנת מתוקה
חבילת אוראו ( 16 עוגיות ) שבורות או טחונות לפירורים
החומרים לזיגוג-
1/2 שמנת מתוקה
חב שוקולד חלב
אופן ההכנה-
מרפדים את התבנית בנייר אפייה/ שקף
במעבד מזון טוחנים את העוגיות לפירורים דקים מוסיפים את החמאה המומסת ומשטחים את התערובת בתחתית התבנית ומהדקים היטב ולהקפיא .
ממיסים במיקרו שוקולד לבן, חמאה וחלב ומערבבים היטב עד להמסה מלאה ומצננים מעט.
במקביל מערבבים את הגבינות עד לקבלת תערובת אחידה .
בקערת המיקסר מקציפים את השמנת מתוקה ואינסטנט פודינג לקצפת אחידה , מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינות בתנועת קיפול,מוסיפים את שברי העוגיות ומקפלים פנימה ,מעבירים את התערובת לתבנית , מיישרים את פני העוגה . מעבירים למקרר למשך לילה .
לזיגוג-
להרתיח שמנת מתוקה עם שוקולד חלב ולערבב היטב ללא גושים , ולשטח על פניי העוגה באופן אחיד
בהצלחה

 

אולי תתעניין ב...

שלושה פצועים בתאונה בין אוטובוס לרכב פרטי

מתנדבי רפואת חירום של איחוד הצלה מסניף אשדוד הוזעקו לרחוב יצחק הנשיא פינת הרב לוין …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

שינוי גודל גופנים