מתכון קליל ומוצלח למאפינס בננות

דווקא בעונת הקיץ, כאשר הבננות מבשילות מהר (מדי), מצאנו בשבילכם מתכון קליל וכייפי למאפינס בננות לכבוד שבת. מומלץ להכין בשיתוף עם הילדים לתוצאה מוצלחת !

מצרכים למתכון

1 וחצי כוסות קמח 

1 כפית אבקת אפייה 

1 כפית אבקת סודה לשתייה 

½ כפית מלח 

3 בננות קלופות ומעוכות 

¾ כוס סוכר לבן 

1 ביצה 

⅓ כוס חמאה מומסת 

½ כוס שוקולד צ'יפס (למאפינס בננה ושוקולד)

הוראות הכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות, ממלאים תבנית מאפינס בנייר אפייה למאפניס.

מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח עד לקבלת בצק אחיד ומניחים בצד.

בקערה גדולה, משלבים את הבננות יחד עם סוכר, ביצה וחמאה מומסת, מוסיפים את הבצק ומערבבים הכל יחד עד לקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים את השוקולד צ'יפס לקערת הבצק, יוצקים את הבצק לתוך תבנית המאפינס ומכניסים לתנור למשך 15 דקות – במידה והמאפינס קטנים, ל-25 דקות – במידה והמאפינס גדולים.

מוציאים מהתנור ומגישים חם.

תמונה מתוך pixabay

אולי תתעניין ב...

דקירות ברובע ו׳

מתנדבי רפואת חירום של איחוד הצלה מסניף אשדוד הוזעקו לרחוב נתן אלבז באשדוד בעקבות דיווח …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

שינוי גודל גופנים