שיש פאר

מתכון לעוף של רחליטה

העוף של רחליטה / מתכון באדיבות רשת "סולתם"

 

מרכיבים (6-5 מנות):

6 כרעיים

6 גמבות אדומות וצהובות חתוכות לקוביות6 בצלים חתוכים לקוביות

3 כפות פפריקה מתוקה+ 1 כף למריחת העוף

4 כפות כמון

5 כפות שמן זית

1 כפית מלח

1.5 כוס מים רתוחים (שיגיע לגובה העוף)

ההכנה:

  • לסדר בתבנית בצל חתוך וגמבות שעורבב בכמון ופפריקה .
  • להניח מעליהם את הכרעיים
  • למרוח היטב את הכרעיים בתערובת שמן זית פפריקה וכמון
  • לצקת מים רותחים בגובה הכרעיים.
  • לחמם תנור ל-190 מעלות בערך 40 דקות
  • לאחר שהמים נספגים , הרוטב סמיך, והעוף מקבל השחמה יש לכסות את הסיר להנמיך החום ל-150 מעלות לעוד 25 דקות.

 

צילום: גל בן זאב

אולי תתעניין ב...

בושה: ראש העיר לא הגיע לכנס נגד שחיתות שלטונית וגם הנציג שלו ברח

כנס של התנועה לאיכות השלטון, המדבר על שקיפות שלטונית, מניעת ומיגור שחיתות התקיים הערב ברובע …

שינוי גודל גופנים