"אחוה" והשף אבי ביטון מגישים: פרגית בקארי וטחינה

חושבים בכל יום איזו ארוחת צהריים להכין לילדים? חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל והשף אבי ביטון, מגישים מנה בסגנון הודי של פרגיות בקארי ובשילוב מיוחד של טחינה גולמית. מנה מנצחת, קלת הכנה ומתאימה לארוחת צהריים או ערב ולאירוח חגיגי

מצרכים (ל-4 מנות)

1 קילו פרגיות

1/4 כוס טחינה ללא מלח "אחוה"

1 בצל

5 עגבניות מגי

1 פחית חלב קוקוס

1 כף שמן קנולה

2 כפות קארי

כפית כורכום 1

2 פלפל חריף

צרור כוסברה

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל

1/4 כוס מים 

אופן ההכנה:1. מחממים סיר רחב ומוסיפים שמן קנולה. פורסים את הפרגיות לסטייקים ומניחים בסיר כשהשמן רותח לצריבה קלה. 2. חותכים את הפלפלים החריפים לטבעות, ואת עגבניות חותכים לרבעים. מוסיפים את העגבניות לסיר, את הפלפלים והכוסברה ומערבבים. 3. מוסיפים כפית כורכום, מעט מים ופחית חלב קוקוס ומערבבים קלות. 4. מוסיפים כפית טחינה ללא תוספת מלח ומערבבים.5. מבשלים במשך 10 דקות לכל היותר.  מקשטים במעט כוסברה ומגישים.

צילום: אבי ביטון

אולי תתעניין ב...

באיזור הרי-ווי: תאונת דרכים בצומת שד׳ הרצל- ירושלים

תאונה נוספת על שד׳ הרצל – שד׳ ירושלים, הצומת המרכזי שבו התחוללו שינויים משמעותיים כתוצאה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

שינוי גודל גופנים